Bitty Design JP8 Clear body shell 1/10 TC, 190mm, (Light Weight)

BDTC-190JP8
På lager
175,00 kr.
Inkl. moms 1-3 dages levering

Når du tænker bedst, tænk på JP8.

Den nye "ultra downforce" karrosseri blev udviklet ved hjælp af vores verdensomspændende team af chauffører, der deltog i projektets forskellige faser. JP8 indeholder alle vores erfaringer opnået i over 10 års tilstedeværelse på konkurrencereglerne, og den endelige version af karosseriet har krævet flere ændringer og forbedringer, inden de når de endelige formularer. Vi accepterede ikke noget kompromis for at hæve linjen .

Taget over flere måneder, både indendørs på forskellige tæpper og udendørs på forskellige asfalttyper, repræsenterer kroppen JP8 en ny virkelighed for piloter rundt omkring i verden, der konkurrerer på de højeste niveauer og hævder at altid få den bedst mulige præstation fra deres modeller.

JP8-Sfondo-Bianco-Imm-Tagliata-Sotto.png

Nul kompromis

JP8- projektet  blev født med et hovedmål: At skabe en ny krop med en høj aerodynamisk belastning, der kunne være den hurtigste , altid. Uanset hvad formen og de endelige linjer vil være, som det ser ud til øjet, har fokus på opmærksomhed i designfasen altid været ren ydeevne .

LYS OG RESISTANCE ! Takket være en fremragende produktionsproces, der garanterer en høj homogenitet af materialet på alle områder af kroppen, har vi nået et glimrende kompromis mellem vægt og produktliv, har mange tests på banen afsløret fremragende modstandsdygtighed over for stød, der gør JP8  ekstremt lang levetid .

L '  Art af resultater når det er bedst

For at opnå det bedst mulige resultat med hensyn til produkt globaler har vi lagt al vores know-how på området , sporoplevelsen har gjort det muligt for os at udvikle, designe, designe og teste i mange måneder en krop, der repræsenterer fremtiden af Touring 1/10 løb.

Den ultrahøje aerodynamiske karrosseri genererer imponerende styring, men bagstykkets former og design garanterer fremragende stabilitet . Det er meget nemt at skubbe modellen til grænsen og få din omgangstid bedre, følelsen af ​​kørsel er fremragende lige fra starten både på indendørs tæppet og udendørs spor på asfalt.

Flydende maske

layout stilarter

Funktioner  af produktet

Karosseriet opfylder alle internationale godkendelsesparametre og er godkendt af EFRA ,  IFMARog ROAR .

  • Fremstillet med  Lexan® højkvalitets polycarbonat
  • Inkluderet i kittet er et komplet sæt skruer, møtrikker og brede plastskiver til korrekt fastgørelse af skovlen
  • Trykt i Light Weight version, materialetykkelse  0.75mm
  • Solgt transparent med beskyttende ydre film
  • Inkluderet i pakken et par præ-cut klæbende plader  og vinduesmasker

Guide til  brug af JP8-legemet

Følgende værdier giver et overblik over de ideelle betingelser for brug af karrosseriet baseret på bundens styrke og dets generelle adfærd.

Tallene nedenfor er beregnet som en progressiv skala, hvor 10 repræsenterer en hypotetisk maksimumværdi.

   
Baggrundsgreb
Cornering entry
10
Bageste stabilitet
10
Brugervenlighed
10
Flydende maske
4 Varer
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produktet er tilføjet din ønskeliste

Hos Ryeskovracing.dk benytter vi os af Cookies. Det gør vi udelukkende for at kunne yde den bedste service til vores kunder.